Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Taina Sfântului Maslu la Bistrița

 
FOTO: Taina Sfântului Maslu la Bistrița
  • 12 Feb 2020
  • 1283

Duminică, 9 februarie, în Parohia ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Bistrița s-a celebrat Taina Sfântului Maslu. Taină a Bisericii în care, prin rugăciunile preoților și ungerea cu untdelemn sfințit a părților însemnate ale trupului, credincioșii dobândesc vindecare de bolile trupești și sufletești.

Taina Sfântului Maslu se săvârșește pentru bolnavi și se întemeiază pe învățătura Sfântului Apostol Iacov care spune: “Este cineva în suferință? Să se roage… Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoții Bisericii și să se roage pentru el ungându-l cu untdelemn în numele Domnului. Și rugăciunea credinței va mântui pe cel bolnav și, de va fi făcut păcate, se vor ierta lui”. (Iacov 5,13-15).

La Bistrița, după momentul de rugăciune, credincioșii prezenți în număr mare au ascultat cuvântul de învățătură rostit de părintele Alin Cîndea din Parohia ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Beclean, precum și cuvântul de îndemn și de salut al părintelui paroh Ioan Țolca, care a mulțumit preoților prezenți, credincioșilor, precum și comunității parohiale pentru organizare.


ACC