Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Grota Laptelui, locul miraculos unde Fecioara Maria l-a alăptat pe Isus

 
Grota Laptelui, locul miraculos unde Fecioara Maria l-a alăptat pe Isus
  • 20 Feb 2020
  • 1225

Un loc de pelerinaj pentru cuplurile care doresc să-și rezolve problemele de fertilitate!

Primii creștini susțineau că Sfânta Familie, la scurt timp după nașterea lui Isus, s-a adăpostit în această peșteră din Betleem pentru a se ascunde de soldații lui Irod.

Potrivit unei antice tradiții creștine Grota, care era de culoare roșie, a devenit complet albă, datorită unei picurături de lapte matern, care a căzut pe piatră în timp ce Maria îl alăpta pe Isus.

Din acest motiv grota a fost numită Grota Laptelui, devenind în scurt timp un loc de pelerinaj pentru primii creștini. Aceștia considerau că amestecarea pulberei albe a grotei cu alimentația îmbunătățește fertilitatea și producția laptelui matern.

Spre sfârșitul secolului al IV-lea, Grota Laptelui a devenit o mică capelă, iar în anul 1872 a fost construită o nouă capelă în acel loc.

Pelerinii care vizitează Grota Laptelui pot primii de la călugării care administrează capela o pungă mică cu lapte praf. Pentru fertilitate, cuplurile trebuie să urmeze o devoțiune timp de 40 de zile, să bea zilnic o mică cantitate din acel lapte și să recite o rugăciune.

Chiar și astăzi, Grota Laptelui din Betleem este vizitată de cupluri - creștine și musulmane - care cer mijlocirea Fecioarei Maria, atât pentru a avea copii, cât și pentru a-i crește într-un mod sănătos.

 

Traducere: LNUSursa:churchpop.com