Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Episcopul ales, Pr. Cristian Crișan, și-a luat rămas bun de la credincioșii din Paris

 
Episcopul ales, Pr. Cristian Crișan, și-a luat rămas bun de la credincioșii din Paris
  • 09 Mar 2020
  • 2820

Duminică 8 martie, Părintele Cristian Crișan, ales Episcop Auxiliar al Arhieparhiei de Alba-Iulia și Făgăraș, a celebrat Sfânta Liturghie în cele două biserici ale comunității greco-catolice române de la Paris, ocazie cu care și-a luat rămas bun de la credincioșii pe care i-a păstorit cu multă dăruire timp de opt ani.

De la ora 9, a celebrat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Blanc Mesnil, în periferia Parisului, pentru credincioșii care locuiesc în acea zonă. La slujbă a care a luat parte și părintele Jean Sibout, parohul parohiei franceze gazdă.

De la ora 11, a celebrat împreună cu părintele Mihai Marina și alți preoți invitați Sfânta Liturghie în capela surorilor Marie Réparatrice din Paris, locul în care Parohia Greco-Catolică „Sfântul Gheorghe” celebrează din anul 2004.

După celebrările liturgice, Episcopul ales, Pr. Cristian Crișan, i-a binecuvântat pe credincioși cu untdelemn sfințit, iar mai apoi i-a salutat, mulțumindu-le pentru dragostea și prețuirea cu care l-au înconjurat în toți acești ani.

Citește și: Credincioșii de la Paris despre parohul lor ales episcop

ACC