Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

EMOȚIONANT: O fereastră nu poate împiedica tandrețea

 
EMOȚIONANT: O fereastră nu poate împiedica tandrețea
  • 01 Apr 2020
  • 751

Tratată de cancer, Mila Sneddon, o fetiță scoțiană de 4 ani, a fost izolată de o parte a familiei sale. Acest lucru nu o împiedică să-și arate tandrețea față de tatăl său, chiar dacă trebuie să o facă de la distanță. 

Imaginea fetiței, sărutându-și tatăl din spatele unei ferestre, a depășit cu multgranițele Scoției. Mila Sneddon, în vârstă de 4 ani, este tratată pentru leucemie,diagnosticată fiind acum patru luni. Părinții ei au decis să o izoleze de o parte a familiei, din cauza vulnerabilității foarte mari pe care o are. Tatăl ei, Scott, și sora sa,Jodie, în vârstă de 16 ani, care sunt în contact regulat cu lumea exterioară, au părăsit temporar casa familiei pentru a evita orice risc de contaminare, explică Llynda Sneddon, mama fetiței, în vârstă de 36 de ani. 

Le-a fost greu să ia această decizie, dar au ales răul cel mai mic. Prin urmare, Llynda a fost lăsată singură cu Mila și a putut să imortalizeze de mai multe ori reîntâlnirea tatălui și a fiicei sale separați de o fereastră. Ea a ales să difuzeze aceste imagini pe rețelele de socializare pentru a arăta cât este de important, chiar dacă uneori e dificil, să se respecte o anumită distanță fizică în această perioadă a epidemiei. Și ea mărturisește că o simplă fereastră nu o să oprească tandrețea și dragostea lor. 

Multe alte situații emoționante sunt împărtășite în aceste momente. Un preot din Honfleur a mers în fața ferestrei tatălui său, care locuiește în Ehpad, cu un banner pe care a scris „Tată, te iubesc!”. Izolarea stimulează creativitatea.

 

Traducere: ACCSursa:aleteia.org

Știri din aceeași categorie