Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: O manifestare a Îndurării Divine? Iată ce s-a întâmplat în timpul unei Sfinte Liturghii

 
Video: O manifestare a Îndurării Divine? Iată ce s-a întâmplat în timpul unei Sfinte Liturghii
  • 01 Mai 2020
  • 9409

În prima duminică după Paști, în Biserica latină se sărbătorește Îndurarea Divină, a cărei imagini s-a născut după ce Isus i s-a revelat Sfintei Faustina Kowalska. Mântuitorul i-a cerut să-L reprezinte cu două raze care-i izvorăsc din inimă: una dintre aceste raze simbolizează Sângele sau viața sufletelor, iar cealaltă simbolizează Apa care curăță sufletele.

Datorită pandemiei de coronavirus, în acest an și această celebrare a devoțiunii ca multe altele a trebuit să se adapteze noilor condiții impuse de carantină.

Pr. José Guadalupe Aguilera Murillo, parohul parohiei Sf. Isidro Labrador din Querétaro (Mexic), s-a numărat și el printre numeroșii preoți care au adoptat măsuri alternative pentru a-l duce pe Isus în fiecare casă, transmițând pe internet celebrarea euharistică din Sărbătoarea Îndurării Divine.

Icoana cu Isus Îndurător a fost așezată lângă masa altarului, în fundal și, desigur, nu putea lipsi camera de filmat. Însă, la un moment dat s-a întâmplat ceva foarte interesant! Razele de lumină păreau să provină din icoana cu Isus Îndurător, ca și cum ar fi fost o extensie a razelor picturii! Pentru Pr. José nu există nicio îndoială: „Dumnezeule, mă încred în Tine! Îți mulțumesc că ai fost prezent în devoțiunea noastră către Îndurarea Divină”.

 

Traducere: LNU

 Sursa:churchpop.com