Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua I)

 
Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua I)
  • 04 Mai 2020
  • 3154

Anul acesta, pe 13 mai, se sărbătoresc 103 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria la Fatima. Astăzi, 4 mai, începe novena către Fecioara de la Fatima. Site-ul e-communio.ro vă pune la dispoziție în fiecare zi rugăciunile novenei.

 

Ziua întâi (4 mai)

Mesajul de la Fatima:

„Recită Rozariul în fiecare zi.”

Răspunsul nostru:
O, Inimă Imaculată a Mariei, Fecioara Rozariului de la Fatima, urmând dorinţa ta, noi ne hotărâm să recităm Rozariul tău în fiecare zi. Vino în ajutorul nostru, ca să putem împlini această intenţiune, o, Maica lui Dumnezeu. Binecuvântează-ne cu iubire pentru această devoţiune atât de plăcută Ţie. O, Marie, Dumnezeu ne-a creat să-L cunoaştem, să-L iubim şi să-I servim aici pe pământ, ca să fim pururea fericiţi după aceea, cu El în Cer. Fă ca recitarea zilnică a Rozariului Tău să ne ajute la câştigarea acestui mare scop dumnezeiesc. Luminează mintea noastră, ca meditările asupra misterelor Rozariului să ne învrednicească să-l cunoaştem tot mai mult pe Dumnezeu Tatăl. Întăreşte inimile noastre, astfel încât meditarea misterelor de bucurie, durere şi mărire ale lui Dumnezeu-Fiul să ne apropie tot mai mult de rodul imitării virtuţilor Lui. Trezeşte voinţa noastră, pentru ca meditarea misterelor răscumpărării să aprindă în noi adevărata dragoste către Spiritul Sfânt-Dumnezeu. Amin.
Fecioara Rozariului de la Fatima, dă-ne nouă darul special ce-l cerem în această Novenă! (Gândeşte-te la darul special pe care îl ceri Preasfintei Fecioare Maria.)
Fecioara Rozariului de la Fatima, întoarce pe cei rătăciţi la Cristos!
Fecioara Rozariului de la Fatima, mântuieşte sufletele tuturor păcătoşilor!