Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Fiasco la târgul de nunți... pentru homosexuali

 
Fiasco la târgul de nunți... pentru homosexuali
  • 04 Ian 2014
  • 2969
de Rino Cammilleri

„Fiasco!” a fost termenul folosit de jurnaliștii de la „Le Figaro” care au scris despre „1˚ Salon du mariage pour tous” (Primul târg de nunți pentru toți), desfășurat în această vară la Paris.

De fapt, întregul târg din capitala modei a fost o melodramă pentru organizatorii celor 60 de standuri care se adresau „tuturor” celor care doreau să se căsătorească, dar care erau, de fapt, de același sex. Evenimentul s-a desfășurat în contextul dezbaterilor din parlamentul francez care, la propunerea guvernului Hollande, a legalizat căsătoriile pentru persoane de același sex și le-a oferit numeroase „drepturi” și „beneficii”.

Târgul a fost vizitat de 150 de persoane din metropola modei care are multe milioane de locuitori și la fel de multe milioane de turiști. Cei 60 de participanți la târg, care au plătit pentru a participa la expoziție, se așteptau ca numărul vizitatorilor și implicit vânzările, să fie considerabile. În schimb le-au călcat pragul câțiva curioși și au avut… 2 cumpărători. Au vândut nici mai mult nici mai puțin de o pereche de verighete. Mai mult, cumpărătorii nu erau homosexuali, ci un cuplu heterosexual.

Probabil acest „le premier Salon” va fi și „le Dernier” (prim târg va fi și ultimul). Comercianții care au participat s-au înfuriat deoarece organizatorii le-au promis valuri de vizitatori, când, în realitate, nu au luat parte nici măcar Vip-urile și susținătorii legii care avea să le permită cuplurilor de homosexuali să fie recunoscuți de stat. Nici măcar politicienii care au trimis forțele de ordine să agreseze participanții la manifestațiile care se opuneau sumbrei legi nu au călcat pragul târgului pentru homosexualii îndrăgostiți.

Nici măcar opozanții „homofobi” nu s-au prezentat la târg pentru a protesta. Firma organizatoare, Eden Day, a recunoscut că este vorba de o catastrofă, iar negustorii care s-au lăsat convinși să-și expună produsele sunt hotărâți să ceară despăgubiri.

Întrebarea la care toți suntem chemați să răspundem este dacă a meritat tot acest circ al legalizării căsătoriilor între homosexuali dacă nici măcar ei nu sunt interesați să se căsătorească.

Actorul Rupert Everett, homosexual, a declarat că pentru el căsătoria dintre homosexuali este ridicolă întrucât stilul de viață al homosexualilor este rebel, în timp ce căsătoria cu „perdele la ferestre și tort în cuptor” este burgheză. Probabil mulți homosexuali sunt de aceeași părere. Ideologia este însă alta, așa cum o dovedește și „Târgul de nunți pentru homosexuali”, iar minoritatea ideologizată, atunci când este sprijinită financiar de sponsori generoși, poate schimba istoria.


Traducere: Andrei HrișmanSursa:www.lanuovabq.it