Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un nou marș pentru apărarea familiei în UE

 
Un nou marș pentru apărarea familiei în UE
  • 02 Feb 2014
  • 3299
Duminică, 2 februarie, în mai multe oraşe din Europa, printre care Paris, Lion, Luxemburg, Bruxelles, Madrid, Varşovia şi Roma, au avut loc marşuri pentru apărarea familiei în Uniunea Europeană. Evenimentul a fost organizat de „Manif pour tous”, mişcare apărută în Franţa ca reacţie la legea care permite căsătoria între persoane de acelaşi sex. Iniţiativa de duminică îşi propune să împiedice aprobarea fără dezbatere în Parlamentul European, pe 4 februarie, a rezoluţiei Lunacek care doreşte o aşa-numită egalitate indiferent de orientarea sexuală şi oferirea unor drepturi suplimentare persoanelor homosexuale.

Purtătorul de cuvânt al „Manif pour tous” Franţa, Jean-Pierre Delaume-Myard, care se declară homosexual, a declarat pentru Radio Vatican: „ Problema apărării familiei nu mai este doar o problemă franceză, ci universală, de aceea «Manif pour tous» a decis să iasă în stradă în diferite capitale europene, precum Roma, Bruxelles, Londra, Paris… Problema familiei este importantă atât pe plan european, cât şi pe cel internaţional. Am prieteni homosexuali în Statele Unite ale Americii care se luptă pentru apărarea familiei şi împotriva adopţiilor de către cuplurile de homosexuali. Putem reuşi, pentru că, aşa cum s-a întâmplat în Statul Utah din SUA sau în Australia, legile se pot modifica”.

Purtătorul de cuvânt „Manif pour tous” Franţa a mai spus că „francezii au demonstrat încă o dată, ieşind în stradă, că doresc să denunţe” impunerea unei singure opinii asupra teoriei genului, impunere care este un adevărat pericol pentru libertatea de exprimare. De asemenea, a subliniat că „Franţa va continua să iasă în stradă pentru a lupta împotriva acestei ideologii” şi pentru a abroga legea care permite căsătoria între persoanele de acelaşi sex.Sursa:ro.radiovaticana.va