Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Un nou administrator parohial în parohia Micăsasa

 
Foto: Un nou administrator parohial în parohia Micăsasa
  • 18 Oct 2020
  • 558

În Duminica a XX-a după Rusalii, 18.10.2020, în parohia Micăsasa, Protopopiatul Blaj, s-a oficiat Sfânta Liturghie urmată de instalarea  noului administrator parohial, Pr. Olimpiu Moldovan.

În mijlocul comunității s-a aflat Pr. Vicar și Protopop al Blajului, Ioan Fărcaș. Acesta a celebrat Sfânta Liturghie alături de Pr. Călin Suciu fostul administrator parohial, Pr. Septimiu Nicula, Pr. Petru Dumitru, fiu al satului, și noul administrator parohial, Pr. Olimpiu Moldovan.

În predica rostită cu acest prilej,  Pr. Vicar Ioan Fărcaș a amintit despre încrederea deplină în Cristos a Sfântului Apostol Pavel, și cum Apostolul Neamurilor face referire de nenumărate ori la Isus în epistolele sale, amintindu-ni-se să îl luăm ca și exemplu, făcându-L pe Cristos element central al vieții noastre și să Îi pomenim numele de cât mai multe ori în decursul zilei. 

(GALERIE FOTO)

La final s-a citit Decretul de numire în Parohie emis de Preafericitul Părinte Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș. După acest moment a luat cuvântul Pr. Olimpiu, care a mulțumit conducerii Bisericii dar mai ales comunității greco-catolice din Micăsasa care l-a primit cu brațele deschise.

Ultimul moment a fost cel în care părintele Protopop i-a predat, simbolic, cheile bisericii noului păstor. 

 

Biroul Arhieparhial de Presă

 


Sursa:bisericaromanaunita.ro