Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un nou volum cu predicile de dimineață ale Papei Francisc

 
Un nou volum cu predicile de dimineață ale Papei Francisc
  • 18 Feb 2014
  • 2394
A ieșit ieri, 17 februarie, la Libreria Editrice Vaticana, al doilea volum cu predicile de dimineață rostite de Papa Francisc, comentând lecturile și Evanghelia din timpul Sfintelor Liturghii celebrate dimineața, la ora 7, în capela Sfânta Marta din Vatican, în perioada 9 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014.

Cele 81 de texte abordează numeroase argumente, de la denunțarea bârfei la iubirea aproapelui, de la nevoia de rugăciune la lupta împotriva diavolului, de la slujirea preotului la tema geloziei și a invidiei.

Cartea - care prezintă textele publicate zi de zi de  L`Osservatore Romano - face parte din seria Cuvintele Papei Francisc, care include deja alte șase opere: Vă cer să vă rugați pentru mine, Nu lăsați să vi se fure speranța, Bucuria de a evangheliza, Este bine să fim aici, Predicile de dimineață 1 și Să parcurgem căile păcii.

Traducere: ACC


Sursa:zenit.org