Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

18 februarie 1858: a doua apariție a Fecioarei Maria la Lourdes

 
18 februarie 1858: a doua apariție a Fecioarei Maria la Lourdes
  • 18 Feb 2014
  • 5595
În 18 februarie 1858, Sfânta Feciară Maria s-a arătat pentru a doua oară tinerei Bernadeta Soubirous, în vârstă de 14 ani. După prima apariție, care a avut loc pe 11 februarie în apropiere de stânca Massabielle, părinții Beranadettei i-au interzis să mai meargă în acel loc, dar după foarte multe insistențe Bernadette reușește să revină în locul în care i-a apărut „o doamnă" îmbrăcată în alb, încinsă cu o panglică azurie, cu înfăţişare strălucitoare.

Doamna a surâs blând când Bernadeta, învăţată de prietenele ei, a stropit cu apă sfinţită spre locul arătării; apoi a vorbit: „Vreţi să fiţi bună şi să veniţi aici timp de 15 zile? Nu vă promit să vă fac fericită în această lume, ci în cealaltă". În cursul apariţiilor care au urmat, Doamna i-a cerut Bernadetei să se roage pentru păcătoşi şi să-i îndemne pe cei credincioşi să facă pocăinţă.

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com