Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Condițiile de sănătate ale Papei sunt bune. Internare de șapte zile la ”Gemelli”

 
Condițiile de sănătate ale Papei sunt bune. Internare de șapte zile la ”Gemelli”
  • 05 Iul 2021
  • 1477

Potrivit unui nou buletin medical, papa se simte bine după operație. Intervenția chirurgicală la care papa Francisc a fost supus duminică, 4 iulie 2021, a avut o durată de aproape trei ore, iar perioada de internare va dura șapte zile la spitalul ”Gemelli” din Roma. Practic, papa a fost supus unei hemicolectomii, operație de extirpare chirurgicală a unei jumătăți din colon.

Printr-un nou buletin medical după operația papei Francisc din seara de duminică, directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun, Matteo Bruni, a venit luni cu ultimele date despre condițiile de sănătate ale papei. După o operație chirurgicală de aproape trei ore, a precizat Matteo Bruni, papa Francisc se simte bine, iar medicii iau în calcul o perioadă de spitalizare de șapte zile.

”Sanctitatea Sa Papa Francisc”, a spus Matteo Bruni, ”este în bune condiții generale de sănătate, conștient și respiră spontan. Intervenția chirurgicală pentru stenoza diverticulară a colonului, efectuată în seara de 4 iulie a.c., a comportat o hemicolectomie pe partea stângă și a avut o durată de aproape trei ore”. Practic, este vorba de extirparea chirurgicală a unei jumătăți din colon.

Cât privește perioada de internare a papei la Policlinica ”Gemelli” din Roma, a adăugat Matteo Bruni, este prevăzută o spitalizare de vreo șapte zile, dacă nu apar alte complicații.

 Sursa:vaticannews.va/ro