Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Constituirea Colegiului consilierilor eparhiali în Eparhia de Cluj-Gherla

 
Constituirea Colegiului consilierilor eparhiali în Eparhia de Cluj-Gherla
  • 20 Iul 2021
  • 1758

După constituirea Consiliului preoțesc al Eparhiei de Cluj-Gherla, Preasfinția Sa Claudiu, în baza drepturilor conferite de Codul Canoanelor Bisericilor Orientale și de Dreptul Particular, a emis în data de 19 iulie 2021 decretul pentru înființarea Colegiului consilierilor eparhiali al Eparhiei de Cluj-Gherla și a numit membrii acestuia. 

Cu un mandat de 5 ani, opt preoți din clerul Eparhiei de Cluj-Gherla vor alcătui Colegiul consilierilor eparhiali. Aceștia sunt: Pr. Dumitru Marius Cerghizan, Pr. Traian-Radu Coste-Deak, Pr. Marius-Grigore Furtună, Pr. Nicolae Daniel Avram, Pr. Gabriel-Dumitru Manu, Pr. Alin-Ciprian Cîndea, Pr. Cristian-Vladimir Langa, Pr. George-Claudiu Tuțu.

Colegiul consilierilor eparhiali al Eparhiei de Cluj-Gherla este un organism consultativ supus Episcopului Eparhial al Eparhiei de Cluj-Gherla, referitor la chestiunile care privesc Eparhia.

Decretul de înființare al Colegiul consilierilor eparhiali intră în vigoare începând cu data de 1 august 2021.Sursa:eparhiaclujgherla.ro