Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Vizita PS Claudiu la Centrul ”Sfântul Luca” din Beclean

 
FOTO: Vizita PS Claudiu la Centrul ”Sfântul Luca” din Beclean
  • 15 Sep 2021
  • 425

Duminică, 12 septembrie, cu ocazia vizitei pastorale în Parohia Beclean, PS Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, a binecuvântat capela Centrului de Recuperare ”Sfântul Luca” din localitate.

 

După Sfânta Liturghie Arhierească celebrată în Parohia ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, în cadrul căreia a fost sfințit un nou preot, beneficiarii Centrului ”Sfântul Luca” din Beclean au avut bucuria să fie vizitați de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-GherlaIerarhul a fost primit cu pâine și sare de mai mulți copii și tineri, iar apoi Dr. Letiția Vlăduțiu i-a adresat Preasfinției Sale un cuvânt de bun venit. Episcopul i-a salutat pe cei prezenți, i-a binecuvântat, iar apoi a binecuvântat capela centrului.

(ALBUM FOTO)

Vizita Episcopului de Cluj-Gherla a fost prilej de mare sărbătoare pentru beneficiari și angajați, care l-au primit cu multă bucurie. La acest moment de sărbătoare au fost prezenți și membrii corului Parohiei ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean, dar și alți invitați.

ACC