Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Întâlnirea preoților din protopopiatele Aiud, Alba-Iulia, Ocna Mureș si Sebeș

 
Întâlnirea preoților din protopopiatele Aiud, Alba-Iulia, Ocna Mureș si Sebeș
  • 26 Mar 2014
  • 3280
În 25 martie a avut loc întrunirea protopopiatelor Aiud, Alba-Iulia, Ocna Mureș și Sebeș, în parohia din Teiuș, păstorită de Părintele Vicar și Protopop Paul Turcu.

Întrunirea a fost prezidată de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei, care împreună cu protopopii și preoții prezenți s-au rugat Paraclisul Maicii Domnului. În meditația susținută, Presfințitul Claudiu, a pus accent pe mesajul Arhanghelului Gavril: ”bucură-te cea plină de har”, ”Domnul este cu tine”, ”nu te teme”.

După Paraclis, a continuat programul întrunirii în care s-au dezbătut trei teme. Prima a fost susținut de către Pr. Dr. Cristian Barta care a vorbit despre Sfântul Pavel și despre aplanarea conflictelor dintre frați. A doua temă a constat în prezentarea susținută de către Pr. Dr. Florin Gatea, despre viața episcopului Demetriu Radu din Rădești. Ultima temă, a fost susținută de Pr. Vicar și Protopop Fărcaș Ioan, care a explicat semnificația Liturghiei Darurilor Mai Înainte Sfințite.

La final Pr. paroh a mulțumit celor prezenți la această manifestare, dorindu-le un post binecuvântat și sfânt în continuare.

Paul Tudor Turcu