Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Copiii de la Grădinița ”Sfânta Ana” din Cluj-Napoca s-au alăturat campaniei "Un milion de copii se roagă Rozariul"

 
Copiii de la Grădinița ”Sfânta Ana” din Cluj-Napoca s-au alăturat campaniei "Un milion de copii se roagă Rozariul"
  • 19 Oct 2021
  • 426

Luni, 18 octombrie 2021, copiii de la Grădinița confesională cu program prelungit "Sfânta Ana" din Cluj-Napoca, împreună cu surorile educatoare, s-au alăturat campaniei "Un milion de copii se roagă Rozariul". 

Răspunzând invitației Biroului pastoral al Eparhiei de Cluj-Gherla pentru pastorația tinerilor și a copiilor, surorile baziliene de la grădinița "Sfânta Ana" din Cluj-Napoca s-au rugat Rozariul împreună cu copiii de la grădiniță. La fel ca multe alte parohii sau familii de pe teritoriul eparhiei, surorile și copiii s-au alăturat inițiativei spirituale “Un milion de copii se roagă Rozariul” a asociației de drept pontifical “Ajutor Bisericii care Suferă”.

Campania, la care participă copii din peste 180 de țări, răspunde îndemnului Sfâtului Padre Pio: ”Dacă un milion de copii se roagă rozariul, lumea se va schimba”. 

Inițiativa spirituală a asociației “Ajutor Bisericii care Suferă” a propus în acest an parohiilor, grădinițelor, școlilor și familiilor să-i implice pe copii în această comuniune de rugăciune pentru pace și unitate în întreaga lume.

ACC