Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Tradiționalul pelerinaj al greco-catolicilor din Italia la moaştele Sfântului Anton de Padova

 
Tradiționalul pelerinaj al greco-catolicilor din Italia la moaştele Sfântului Anton de Padova
  • 30 Mar 2014
  • 5367
Duminică, 30 martie 2014, credincioșii şi preoţii greco-catolici din parohiile din Italia au participat la tradiționalul pelerinaj de la Padova. În mijlocul pelerinilor veniți în acest an la sanctuarul Sfântului Anton, din partea episcopatului Bisericii Române Unite, Greco-Catolice, a fost prezent Preasfinția Sa Virgil Bercea, Episcopul Eparhiei de Oradea.

Celebrarea Sfintei Liturghii, în Bazilica din Padova a dat o aură de mister şi har cântărilor liturgice bizantine, ce au răsunat mai bine de două ore în sufletele şi cugetele numeroşilor credincioşi români şi italieni deopotrivă, făcându-i să simtă nemărginita iubire a Domnului.

În cuvântul său, Presfinția Sa Virgil le-a adus aminte credincioșilor români care trăiesc departe de țară și de familiile lor că Dumnezeu ne este alături pretutindeni.

La Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, oficiată de Înaltul Ierarh, au participat peste treizecișicinci de preoţi şi peste o mie de pelerini.

Pentru toți cei prezenți a fost pregătită o agapă frățească, după care s-au întors la casele lor îmbogăţiți sufleteşte, cu mai multă speranţă, încredinţându-se tot mai mult mijlocirii Sfântului Anton de Padova.

ACC
Sursa foto: Remus Orian


Știri din aceeași categorie