Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Adorație Euharistică la Sanctuarul Arhiepiscopal Major din Cluj-Napoca

 
FOTO: Adorație Euharistică la Sanctuarul Arhiepiscopal Major din Cluj-Napoca
  • 25 Noi 2021
  • 1473

Duminică, 21 noiembrie 2021, la Mănăstirea Maicii Domnului - Sanctuar Arhiepiscopal Major, din Cluj-Napoca, a avut loc o ORĂ DE ADORAȚIE EUHARISTICĂ.

În capela Sanctuarului Arhiepiscopal Major al Mănăstirii Maicii Domnului din Cluj-Napoca, la invitația Surorilor Congregației Maicii Domnului (CMD) și cu participarea Preasfinției Sale Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, tineri și credincioși clujeni au luat parte la o Oră de Adorație Euharistică, cu ocazia Sărbătorii Intrării Maicii Domnului în Templu și a celei de-a 36-a Zi mondială a tineretului.

Prin cânt și rugăciune, tinerii s-au unit în faţa Preasfântului Sacrament timp de o oră pentru a-i oferi lui Cristos tot ceea ce poartă în sufletul lor. La sfârșit, unul dintre tinerii prezenți, pătruns de speranță și bucurie, a mărturisit: „Am meditat în liniște, ne-am rugat și am adus mărire lui Isus prin cântec alături de ceilalți tineri și nu numai, alături de credincioși, de Surorile Congregației Maicii Domnului, care ne primesc în casa lor cu atâta drag, dar mai ales alături de păstorul eparhiei noastre, Preasfințitul Claudiu, care e mereu în mijlocul nostru și se roagă împreună cu noi!”

ACC