Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Tinerii de la Beclean în vizită la Casa “Sfântul Iosif”

 
FOTO: Tinerii de la Beclean în vizită la Casa “Sfântul Iosif”
  • 29 Noi 2021
  • 1723

Duminică, 28 noiembrie 2021Pr. Cosmin Moldovan, vicar în Parohia Greco-Catolică din Beclean, împreună cu un grup de 50 de credincioși, dintre care 30 de tineri, au vizitat Casa “Sfântul Iosif” din Odorheiu Secuiesc, care adăpostește o ”familie cu 150 de copii”.

Casa Sfântul Iosif este una dintre principale opere caritative ale Congregației Inimii Neprihănite, în ea locuind copii aflați în dificultate, cu vârste între 3 şi 18 ani.

Vizita credincioșilor de la Beclean a fost prilej de mare sărbătoare pentru copiii, tinerii și comunitatea surorilor care i-au primit cu multă bucurie. Pr. Cosmin a celebrat Sfânta Liturghie, răspunsurile fiind date de corul copiilor de la Beclean. După celebrare, oaspeții și gazdele au luat masa împreună, iar apoi tinerii și copiii s-au jucat și au vizitat expoziția din cadrul centrului.

La încheierea vizitei, Sora Emilia le-a mulțumit credincioșilor și tinerilor pentru colecta și darurile oferite copiilor din Casa Sfântul Iosif, dar mai ales pentru consecvența cu care tânărul preot sprijină opera caritativă a Congregației Inimii Neprihănite din Odorheiu Secuiesc.ACC