Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: „Sărbătoarea Crăciunului în Familia Bisericii” – seară de rugăciune și colinde

 
Anunț: „Sărbătoarea Crăciunului în Familia Bisericii” – seară de rugăciune și colinde
  • 14 Dec 2021
  • 1512

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla organizează, vineri, 17 decembrie 2021, de la ora 19.30, Seara de rugăciune și colinde: „Sărbătoarea Crăciunului în Familia Bisericii”. Credincioșii sunt invitați în Catedrala episcopală „Schimbarea la Față”, din Cluj-Napoca, pentru a primi în suflete lumina Nașterii Domnului ascultând, împreună în Familia Bisericii, glasul armonios al colindelor. Preasfințitul Părinte Claudiu, Episcopul de Cluj-Gherla va rosti un cuvânt de învățătură.

Trei coruri greco-catolice vor aduce vestea bună a sfintei Nașteri a Pruncului mântuitor: „Corala preoțească”, dirijor: pr. Vlad Pupăză; Corala Surorilor Congregației Maicii Domnului, dirijor: sr. Dominica, CMD și Corul „Angeli”, dirijor: prof. Angela David. La seara de meditație și colinde sunt așteptați, de asemenea, cei care aleg să fie în comuniune prin mijloacele online (YouTube, Facebook). Fie ca Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Cristos care se apropie cu armonii de cântări îngerești să aducă, cum o face din an în an, „pe pământ pace, între oameni bunăvoire!” (Lc 2,14).

 

 Sursa:eparhiaclujgherla.ro