Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles

 
Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles
  • 21 Dec 2021
  • 969

Duminică, 19 decembrie, în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles, copiii din comunitatea Misiunii Catolice Române au susţinut tradiţionalul concert de colinde româneşti. Au fost prezenți într-un număr foarte mare ascultători români și belgieni.

Acompaniați la pian de către pianistul Andrei Marta și dirijați de mezzo-soprana Mariana Iacob, copiii au anunțat cu bucurie Nașterea Domnului nostru Isus Cristos. Mai apoi Moșul a avut grijă să răsplătească pe fiecare copil pentru minunatele colinde. A fost organizat deasemenea și un târg de Crăciun cu obiecte pregătite de copiii comunității.

La finalul concertului părintele Filip Chereși, responsabilul comunității misiunii catolice din Bruxelles, i-a salutat pe cei prezenți, emoționați până la lacrimi de momentul creat, invitându-i să păstreze mereu bucuria Nașterii Mântuitorului în sufletele lor.

ACC