Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: Drum de vindecare spirituală pentru familii la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca

 
Anunț: Drum de vindecare spirituală pentru familii la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca
  • 26 Mar 2022
  • 1337

În Duminica a III-a din Post, 27 martie 2022, „a Sfintei Cruci”, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla, prin Biroul pentru Pastorația Familiei, organizează, la Mănăstirea Congregației Surorilor Maicii Domnului din Cluj-Napoca – Sanctuar Arhiepiscopal Major, un program de rugăciune prin care să fie realizat un drum de vindecare spirituală pentru familii, pășind împreună cu Cristos pe Calea Crucii.

Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul de Cluj-Gherla va celebra Sfânta Liturghie, a Sfântului Vasile cel Mare, de la ora 10.00, la Mănăstirea CMD. Va urma, de la ora 11.15, Calea Sfintei Cruci de vindecare pentru familii la stațiunile Căii Crucii din curtea Mănăstirii. Pentru acest moment de rugăciune, va fi amplasată, la fiecare stațiune a Căii Crucii, câte o icoană din colecția „Calea Crucii de vindecare, întărire și binecuvântare a familiilor” – creație a pictorului bisericesc Ionuț Goția (absolvent de studii teologice la Cluj-Napoca și Roma, în prezent călugăr al Comunității Ucenicilor Inimii lui Isus și a Mariei din Spania) – care reflectă tema actualului an pastoral în Eparhia de Cluj-Gherla: „Familia Bisericii, o casă pentru toți”.Sursa:eparhiaclujgherla.ro