Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna august 2022

 
Video: Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna august 2022
  • 04 Aug 2022
  • 177

Întreprinzătorii mici și mijlocii se află în centrul intenției de rugăciune pe care papa Francisc a încredințat-o apostolatului rugăciunii în luna august 2022. „Ca o consecință a pandemiei și a războaielor, lumea se confruntă cu o criză socio-economică gravă. Nu ne-am dat seama încă!” – spune pontiful la începutul mesajului video în care prezintă intenția de rugăciune pentru luna în curs.

 

n mesaj, Sfântul Părinte amintește că printre cei grav afectați de această criză se numără și întreprinzătorii mici și mijlocii, cei din sectoarele comerțului, meșteșugăriei, curățenie, transportului și multe atele. „Cei care nu apar pe lista celor mai bogați și mai puternici și care” – spune pontiful – „în ciuda dificultăților, creează locuri de muncă, menținându-și responsabilitatea socială. Cei care investesc în binele comun, în loc să își ascundă banii în paradisuri fiscale.”

Evidențiind marea capacitate creativă avută de întreprinzătorii mici și mijlocii în vederea schimbării lucrurilor de jos în sus, papa Francisc și-a exprimat aprecierea pentru curajul, efortul și sacrificiul investit de aceste persoane, generând „bunăstare, oportunități și locuri de muncă”.

„Ne rugăm ca întreprinzătorii mici și mijlocii, puternic afectați de criza economică și socială, să găsească mijloacele necesare pentru a-și continua activitatea, în slujba comunităților în care trăiesc” – se apune în încheierea mesajului video al papei Francisc care însoțește intenția de rugăciune încredințată de pontif apostolatului rugăciunii.Sursa:vaticannews.va.ro