Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

BAIA MARE: Întâlnire de lucru pe tema pastorației tinerilor

 
BAIA MARE: Întâlnire de lucru pe tema pastorației tinerilor
  • 07 Oct 2022
  • 446

Miercuri, 5 octombrie, a avut loc la Școala Gimnazială ”Episcop Alexandru Rusu” din Baia Mare o întâlnire de lucru a Birourilor pentru pastorația tinerilor și a copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla, Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș, precum și a Departamentul pentru tineret din cadrul Eparhiei de Maramureș. 

Membri celor trei structuri au fost primiți de Pr. Angel Zareczki, Responsabil cu pastorația tinerilor în Eparhia de Maramureș, la Școala creată de Eparhia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Maramureș din dorinţa de a găsi un itinerar determinant al calității învățământului, de a identifica rolul Școlii în educarea tinerilor, dar şi de revitalizare a unor tradiţii valoroase ale învățământului românesc; școală în care au fost mobilizați oameni deosebiți prin diversitatea generațiilor și formarea personală, oameni dedicați educației, profund motivați pentru realizarea unei școli confesionale în Baia Mare.
 
În cadrul întâlnirii s-a discutat despre Ziua Mondială a Tineretului (ZMT) de la Lisabona, din 2023, precum și despre alte proiecte pe care cele trei birouri le-ar putea desfășura împreună.
 
ACC