Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Prima întâlnire cu preoții din Protopopiatul Beclean, Bistrița și Rodna

 
Prima întâlnire cu preoții din Protopopiatul Beclean, Bistrița și Rodna
  • 26 Oct 2022
  • 505

Marți, 25 octombrie, la Biserica ”Buna Vestire” din Bistrița, a avut loc prima întâlnire cu preoții din Protopopiatul Beclean, Bistrița și Rodna.

Adunarea preoțească a început cu un moment de rugăciune, după care noul protopop, Pr. Cristian Goia, a rostit un cuvânt de salut și și-a prezentat misiunea ca o slujire în folosul Bisericii. În continuare, Pr. Vicar General Vasile Tofană s-a adresat preoților, încurajându-i în nobila lor misiune. În alocuțiunea sa, părintele Tofană a transmis salutul și binecuvântarea Preasfinției Sale Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla. Pe ordinea de zi au mai fost abordate teme legate de noul an pastoral dedicat ”Sfintei Liturghii – ospățul familiei lui Dumnezeu”.

La întâlnire a fost invitat domnul comisar șef Ovidiu Miclăuș, din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Nasaud (CPECA BN), care a avut o intervenție despre prevenirea și combaterea drogurilor.

La final, preoții au vizitat Biserica ”Buna Vestire”, muzeul parohial și au participat la o agapă frățească.

 

ACC