Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

1 Decembrie: Sf. Liturghie la Roma cu arhiepiscopul Paul Richard Gallagher

 
1 Decembrie: Sf. Liturghie la Roma cu arhiepiscopul Paul Richard Gallagher
  • 23 Noi 2022
  • 806

Sfântă Liturghie, joi, 24 noiembrie 2022, la Roma, cu ocazia Sărbătorii Naționale a României, prezidată de arhiepiscopul titular Paul Richard Gallagher, secretarul Sfântului Scaun pentru Raporturile cu Statele și Organizațiile Internaționale. Inițiativa este promovată de Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun și găzduită de Ordinul Francisc al Fraților Minori Conventuali.

Cu ocazia Sărbătorii Naționale a României, arhiepiscopul titular Paul Richard Gallagher, secretar al Sfântul Scaun pentru Raporturile cu Statele și Organizațiile Internaționale, celebrează Sfânta Liturghie joi, 24 noiembrie 2022, în bazilica ”Sfinții Doisprezece Apostoli” din centrul istoric al Romei, nu departe de Columna lui Traian.

Inițiativa a fost promovată de Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun și Ordinul Suveran Militar de Malta prin însărcinatul cu afaceri ad interim Adina Lovin și marchează, în același timp, sărbătorirea a 160 de ani de diplomație română.

La celebrarea euharistică, programată la ora 18.00, participă reprezentanți ai comunităților religioase de români din Roma, Sfântului Scaun și Curiei Romane, Ambasadei României în Italia, Ordinului Suveran Militar de Malta, precum și ai Corpului Diplomatic acreditat pe lângă Sfântul Scaun.

Sfânta Liturghie este găzduită de comunitatea Ordinului Franciscan al Fraților Minori Conventuali, iar cântările religioase sunt susținute de corul feminin ”Arpeggio”.Sursa:vaticannews.va.ro