Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PARIS: Conferință despre vocația Bisericii Greco-Catolice în sânul Bisericii Universale

 
PARIS: Conferință despre vocația Bisericii Greco-Catolice în sânul Bisericii Universale
  • 28 Noi 2022
  • 453

Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, începând cu ora 17,00, în capela Comunității greco-catolice române de la Paris a avut loc conferința ”La vocation de l'Église Gréco-Catholique au sein de l'Église Universelle” sunsținută de Pr. Michel Kubler, fost redactor La Croix

 

În prezența Preasfinției Sale Cristian, Vizitator apostolic pentru credincioșii greco-catolici români din Europa Occidentală, a unui public numeros, în rândul căruia s-au aflat și foarte mulți tineri, părintele Kubler, care a petrecut șapte ani din misiunea sa de preot la București, a susținut o conferință interesantă, subliniind specificitatea Bisericii Române Unite din România.

 

La finalul conferinței, Preasfinția Sa Cristian a avut un cuvânt în cadrul căruia a evocat figura celor șapte fericiți episcopi martiri, invocând mijlocirea lor asupra tuturor celor prezenți.  În încheiere a mulțumit Pr. Paroh Mihai Marina și Pr. Alin Cîndea pentru organizare și Pr Kubler pentru conferință. 

 

După conferință, Pr. Mihai i-a invitat pe toți cei prezenți la o agapă frățească.

 

ACC