Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Papa Francisc îi invită pe tineri să participe la ZMT Lisabona 2023

 
VIDEO: Papa Francisc îi invită pe tineri să participe la ZMT Lisabona 2023
  • 21 Ian 2023
  • 171

Cu câteva luni înainte de Ziua Mondială a Tineretului (ZMT) de la Lisabona 2023, Papa Francisc s-a adresat tinerilor într-un mesaj video. Suveranul Pontif îi invită pe cât mai mulți tineri să participe la această întâlnire.

Dragi tineri,

Chiar dacă mai sunt câteva luni până la Ziua Mondială a Tineretului, deja s-au înscris peste 400.000 de tineri. Sunt surprins și mă bucur că vin atât de mulți tineri, pentru că simt nevoia să participe. Unii vor spune: „Merg ca și turism”. Dar orice tânăr care vine e pentru că, în adâncul sufletului său, are setea de a participa, de a împărtăși, de a-și împărtăși experiența și de a primi din experiența celuilalt. Le este sete de orizonturi.

Voi tinerii, dintre care 400 de mii v-ați înscris deja, sunteți însetați de orizonturi. La această întâlnire, în această Zi, învață să priviți mereu spre orizont, să priviți mereu dincolo. Nu construiți un zid în fața vieții voastre. Zidurile te închid, orizontul te face să crești. Priviți întotdeauna orizontul, cu ochii, dar mai ales cu inima! Deschideți-vă inima! Către alte culturi, către alți băieți, către alte fete, care sunt și ei la această Zi Mondială a Tineretului.

Pregătiți-vă pentru asta: să vă deschideți orizonturile și inimile. Și vă mulțumesc că v-ați înscris deja, cu mult timp înainte. Să sperăm că și alții vă vor urma exemplul. 

Dumnezeu să vă binecuvânteze și Maica Domnului să vă ocrotească. Rugați-vă pentru mine, căci și eu mă rog pentru voi. Și nu uitați: „nu” zidurilor, „da” orizontului. 

Mulțumesc.