Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc merge la Lisabona și Fatima, în Portugalia, între 2-6 august 2023

 
Papa Francisc merge la Lisabona și Fatima, în Portugalia, între 2-6 august 2023
  • 24 Mai 2023
  • 564

Sfântul Părinte va efectua o călătorie apostolică în Portugalia între 2-6 august 2023, cu etape la Lisabona și Fatima: a declarat Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun. Este prima oficializare a vizitei papei Francisc la Ziua mondială a tineretului din capitala lusitană și la sanctuarul Fecioarei Maria de la Fatima.

”Cu ocazia apropiatei Zile mondiale a tineretului, acceptând invitația autorităților religioase și civile ale Portugaliei, Sanctitatea Sa papa Francisc va merge la Lisabona între 2-6 august anul curent și va efectua o vizită la sanctuarul din Fatima pe 5 august”: a declarat astăzi Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun.

Sfântul Părinte a transmis de mai multe ori mesaje privind călătoria sa apostolică în Portugalia cu ocazia Zilei mondiale a tineretului de la Lisabona. Declarația de astăzi a directorului Sălii de Presă a Sfântului Scaun reprezintă prima oficializare a dorinței exprimată de papa Francisc.

Pontiful de origine argentiniană a efectuat un pelerinaj la sanctuarul Fecioarei Maria de la Fatima în zilele 12-13 mai 2017, la centenarul aparițiilor mariane din Cova da Iria.

Programul detaliat al vizitei papale în Portugalia din acest an urmează să fie anunțat cât de curând.

 

 Sursa:vaticannews.va.ro