Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Roma cere episcopilor să comunice Magisteriul cu privire la cei divorțati și recăsătoriţi

 
Roma cere episcopilor să comunice Magisteriul cu privire la cei divorțati și recăsătoriţi
  • 27 Mai 2014
  • 4131
În această perioadă de confuzie doctrinară, pentru a evita așteptări false, Congregația pentru Doctrina Credinței a cerut episcopilor, prin intermediul Conferințelor Episcopale, să pună online documentele din Magisteriul Bisericii cu "privire la îngrijirea pastorală a credincioşilor divorțati și recăsătoriţi".

Ca urmare a acestei solicitări,  diecezele din Spania (aici) au lansat un site web special pentru a informa pe credincioși cu privire la aceste subiecte. Conferința Episcopilor din Spania, a creat o pagină web specifică pentru aceste subiecte. Acesta conține textele de bază. Scieri ale Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea şi ale Papei Benedict al XVI-lea; documente ale Congregației pentru Doctrina Credinței, Consiliului Pontifical pentru Textele Legislative, Sinodul Episcopilor din 2012 și un articol al Cardinalului L. Gerhard Müller, actualul prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței.

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com