Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Claudiu i-a întâlnit pe tinerii care au participat la ZMT Lisabona

 
PS Claudiu i-a întâlnit pe tinerii care au participat la ZMT Lisabona
  • 23 Sep 2023
  • 650

Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 11.00, la sediul Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, a avut loc o întâlnire cu o parte dintre tinerii care au participat la Zilele Mondiale ale Tinerilor care au avut loc la Lisabona, Portugalia. 

”Pentru a împărtăși și mărturisi gratuitatea lui Dumnezeu, ceea ce Dumnezeu a le-a pus în inimă”, în urma acestei minunate experiențe, Preasfinția Sa Claudiu, împreună cu membrii biroului pentru pastorația tinerilor și a copiilor, i-au primit cu mare drag pe tineri pentru a petrece un moment de rugăciune, prietenie și comuniune.

La Zilele Mondiale ale Tineretului (ZMT) de la Lisabona, în perioada 1-6 august 2023, Eparhia de Cluj-Gherla a participat cu un grup de 69 de tineriavându-l în mijlocul lor pe Preasfințitul Claudiu. Un număr de 43 de tineri fiind din Eparhia de Cluj-Gherla6 tineri din Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș și alți 20 de tineri de la Misiunea Greco-Catolică Română din Paris.

Tinerii reuniți în jurul Preasfinției Sale Claudiu Lucian Pop s-au alăturala pelerinaj celorlalți tineri din întreaga țară și Episcopilor: Preasfinția Sa Virgil Bercea, Episcop greco-catolic de Oradea, Preasfinția Sa József-Csaba Pál, Episcop romano-catolic de Timișoara și Preasfinția Sa László Böcskei, Episcop romano-catolic de Oradea. Peste 400 de tineri din România fiind prezenți la ZMT - Lisabona.