Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

UBB va conferi titlul de Doctor Honoris Causa superiorului general al Ordinului Iezuit

 
UBB va conferi titlul de Doctor Honoris Causa superiorului general al Ordinului Iezuit
  • 16 Noi 2023
  • 653

Vineri, 17 noiembrie 2023, Universitatea Babeș-Bolyai va conferi titlul de Doctor Honoris Causa, Preacucernicului Părinte Arturo Sosa Abascal S.J., superiorul general al Ordinului Iezuit.

Ceremonia solemnă - la care vor participa Ierarhi, reprezentanți ai Facultăților de Teologie din cadrul UBB, personalități din mediul universitar clujean, preoți, persoane consacrate, ș.a., - este programată, începând cu ora 10.00, în Aula Magna a clădirii principale a Universității din Cluj-Napoca.

Hotărârea privind acordarea titlului onorific distinsului Prelat al Bisericii Catolice a fost luată în cadrul Consiliului de Administraţie al UBB, la data de 3 aprilie 2023, ca urmare a propunerii comune a celor două facultăți de teologie catolică, Facultatea de Teologie Greco-Catolică și Facultatea de Teologie Romano-Catolică.Sursa:eparhiaclujgherla.ro