Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

INVITAȚIE: Calea Crucii de vindecare pentru familii

 
INVITAȚIE: Calea Crucii de vindecare pentru familii
  • 06 Apr 2024
  • 388

Surorile Congregației Maicii Domnului și Biroul pentru Pastorația Familiei din cadrul Episcopiei de Cluj-Gherla vă invită duminică, 7 aprilie, să participați la Calea Crucii de vindecare pentru familii, organizată la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Sanctuar Arhiepiscopal Major.

Duminică, 7 aprilie 2024, de la ora 10.00, la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, va celebra Sfânta Liturghie. După slujbă, ierarhul va sfinți Calea Crucii (reînnoită, pe dealul de la mănăstirea Surorilor Congregației Maicii Domnului) și împreună cu cei prezenți  se va ruga Calea Crucii de vindecare pentru familii.

În după-amiaza aceleași zile, Preasfinția Sa va participa la Calea Crucii pentru copii, organizată la Mănăstirea Sfânta Macrina din Cluj-Napoca.

Mai multe informații aici: INVITAȚIE: Calea Crucii pentru copii

 

 

 Sursa:eparhiaclujgherla.ro