Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pierce Brosnan: "Rugăciunea m-a ajutat atunci când mi-am pierdut soția"

 
Pierce Brosnan: "Rugăciunea m-a ajutat atunci când mi-am pierdut soția"
  • 22 Iul 2014
  • 4525
Pierce Brosnan este un om credincios, este catolic de origine irlandeză. Elemente „înscrise în codul său genetic”. Este exact ceea ce Brosnan le spune celor care se întreabă despre tăria lui neobişnuită de caracter, precum și despre capacitatea sa de a nu se lăsa aspirat de aerele vedetismului şi ale faimei.

Cu toate acestea, încercările nu l-au ocolit pe marele actor. Abandonat de tatăl său la vârsta de doi ani, nu a avut parte de o copilărie prea uşoară. În 1991, şi-a pierdut prima soție - actrița australiană Cassandra Harris – din cauza unui cancer de ovare. Mai recent, în 2013, fiica sa Charlotte, a dispărut din cauza aceleași boli. Charlotte era fiica Cassandrei Harris pe care Brosnan o adoptase la fel ca şi pe fratele ei după moartea tatălui lor, în 1986. Fostul James Bond, este profund recunoscător pentru educația primită în şcolile Fraţilor Creştini (Christian-Brothers, în limba engleză) din Waterford, Irlanda, exaltând virtuțile rugăciunii atât de importantă pentru a nu se pierde în situaţiile crunte ale vieţii.

Rugăciunea m-a ajutat când mi-am pierdut soția din cauza cancerului, precum şi atunci când copilul meu a traversat momente foarte grele", a mărturisit pentru ziarul irlandez Irish Central, în 2011. "În prezent, rugăciunea mă ajută să fiu tată, actor și să fiu om. Este de mare ajutor orice mică rugăciune. La sfârșitul zilei, trebuie să ai ceva și pentru mine acel Ceva este Dumnezeu, Isus, educația mea catolică, credința mea", a spus actorul al cărui cel mai recent film "A Long Way Down" pune în scenă o comedie neagră ce are drept temă depresia și suicidul, dar care oferă o încurajatoare şi profundă lectură asupra vieții.

Traducere: ACC


Sursa:lesalonbeige.blogs.com