Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Conferință de bioetică în parohia din Beclean

 
Conferință de bioetică în parohia din Beclean
  • 27 Iul 2014
  • 3975
Duminică, 27 iulie a. c., în Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean a avut loc o conferință de bioetică susținută de Andrei Claudiu Hrișman, doctor în bioetică și membru al Catedrei Unesco de Bioetică şi Drepturi Umane din Roma.

Andrei Hrişman a prezentat succint ce este bioetica și care sunt aspectele ce afectează cel mai mult discursul bioetic, dar mai ales viaţa cotidiană a fiecăruia dintre noi. Principalele dileme bioetice: avortul, eutanasia (moartea din milă) şi suicidul asistat, fertilizarea artificială şi anomaliile sociale, clonarea umană, transplantul de organe, etc.

Conferința deschide o serie de întâlniri lunare „pentru minte şi pentru suflet” pe care parohia din Beclean le propune locuitorilor din micul orășel de pe Someș, pentru a găsi noi chei de lectură a evenimentelor şi a mersului societăţii în care trăim.

ACC