Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Catedrala din Blaj: Priveghi pentru Pr. Jean Baptiste Robin

 
Catedrala din Blaj: Priveghi pentru Pr. Jean Baptiste Robin
  • 03 Aug 2014
  • 3017
Părintele Jean Baptiste Robin, primul Rector al Sanctuarului Arhiepiscopal Major de la Cărbunari, s-a întors în casa Tatălui ceresc, în seara zilei de joi, 31 iulie 2014.

Luni, 4 august, la ora 19.00, trupul neînsuflețit al Pr. Jean Baptiste va fi adus în Catedrala din Blaj pentru priveghi.

Călugărul de origine franceză Jean Baptiste Robin, a vieţuit ca pustnic în Sanctuarul de la Cărbunari închinat Fecioarei Săracilor (Blaj), în cinstea Aparițiilor Preasfintei Fecioare Maria de la Banneux (Belgia), nutrind o mare dragoste faţă de Biserica Greco-Catolică din România.


Ceremonia înmormântării pentru Pr. Jean Baptiste Robin va avea loc marți, 5 august 2014, la ora 13.00, în capela Sanctuarului din Cărbunari (Blaj).

Slujba înmormântării va fi oficiată de Preafericirea Sa Cardinalul Lucian, Întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, împreună cu Preasfinţia Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească şi să-l fericească de vederea chipului Său.