Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Sfinţirea unei noi biserici la Cisnădie

 
FOTO: Sfinţirea unei noi biserici la Cisnădie
  • 07 Sep 2014
  • 6305
Sute de credincioşi, pe un timp frumos, au participat duminică, 7 septembrie 2014, la sfinţirea Bisericii greco-catolice cu hramul Naşterea Maicii Domnului din localitatea Cisnădie, judeţul Sibiu.

Slujba de consacrare a fost oficiată de Preasfinția Sa Claudiu Pop, Episcopul  Curiei Arhiepiscopiei Majore, împreună cu un sobor de preoţi. La eveniment au participat și părintele Ioan Fărcaș, Vicar Mitropolitan, părintele Vicar Paul Turcu, precum şi  părintele protopop de Sibiu, Nicolae Popa.

A fost prezent viceprimarul, Johann Krech, numeroşi credincioşi din localitate dar şi din Sibiu. În cuvântul de învăţătură pe care Preasfinţia Sa Claudiu l-a adresat celor prezenţi a subliniat importanţa unei biserici într-o comunitate vorbind despre rolul ei pentru viaţa spirituală a credincioşilor, totodata a transmis salutul și binecuvântarea Preafericitului Cardinal Lucian, în numele căruia s-a aflat la acest eveniment. 

La finalul slujbei, cei prezenţi au avut prilejul să venereze altarul nou consacrat, iar ulterior au participat la o agapă frăţească oferită de gazde.

În încheiere părintele paroh Petri Daniel a mulţumit celor prezenţi la aceasta mare sărbătoare a parohiei pe care o păstoreşte şi a oferit diplome de merit binefăcătorilor.

Remus Orian