Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

13 octombrie 1917: ultima apariție a Maicii Domnului de la Fatima

 
13 octombrie 1917: ultima apariție a Maicii Domnului de la Fatima
  • 13 Oct 2014
  • 4670
Cea de-a șasea și ultima apariție a Maicii Domnului de la Fatima a avut loc pe 13 octombrie 1917. Toate aparițiile fiind recunoscute pe 13 octombrie 1930.

La 13 octombrie 1917, în ciuda ploii de la Cova da Iria, mulțimea număra 50 000 - 60 000 de oameni! Unii au venit de departe pentru a participa la apariția anunțată. Aceasta are loc exact la 33 de ani de la viziunea Papei Leon al XIII-lea. Lucia, Jacinta și Francisco anunțaseră nu numai că un miracol ar avea loc, dar și că Doamna va dezvălui cine era și ce voia.

Lucia a cerut credincioșilor prezenți să-și închidă umbrele și să recite Rozariul împreună pentru a observa mai bine sosirea Maicii Domnului. Neprihănita Zămislire se prezintă Luciei ca fiind Sfânta Fecioară a Rozariului și i-a cerut să construiască o capelă în cinstea ei. Ea a anunțat, de asemenea, că războiul se va termina.

"Vreau să-ți spun să faceți aici o capelă, în onoarea mea. Eu sunt Maica Domnului a Rozariului. Să continuați să vă rugați Rozariul în fiecare zi. Războiul se va termina și militarii se vor întoarce la casele lor."

După aceste cuvinte Fecioara Maria s-a ridicat la cer.

Fotografia făcută printre nori în timpul "miracolului soarelui", a fost publicată în Osservatore Romano.

O mare parte a mulțimii a putut vedea dansul soarelui: ploaia s-a oprit brusc și nori s-au dispersat brusc, dezvăluind un cer senin. Mulțimea s-a putut uita direct la soare fără să-i doară ochii și fără nici un inconvenient. Totul s-a petrecut într-o mare tăcere. Astrul a început să tremure cu mișcări bruște, după care a început să se învârte cu o viteză nebună, aruncând jerbe de lumină de toate culorile curcubeului. Se părea că se apropie de pământ, astfel încât mulțimea a început să se îngrijoreze. Într-adevăr, soarele, păstrând mișcarea rapidă de rotație, părea că se desprinde brusc din cer și în zig-zag a trecut prin mulțime. Spre uimirea tuturor, au observat că hainele, înmuiate de ploaia ce a avut loc cu câteva minute mai devreme, erau complet uscate! Dansul soarelui a fost observat până la câțiva kilometri de Fatima.


Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com