Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Părinți închiși pentru 40 de zile deoarece copiii lor nu au participat la cursuri de educație sexuală (VIDEO)

 
Părinți închiși pentru 40 de zile deoarece copiii lor nu au participat la cursuri de educație sexuală (VIDEO)
  • 21 Noi 2014
  • 41234
de Leone Grotti

Pe 24 octombrie, un oficial al poliției s-a prezentat la ușa familiei Martens, în Eslohe, o mică localitate din Renania, Nord-Westfalia, Germania. În timp ce deschidea ușa, Eugen știa deja care este scopul vizitei: arestarea soției sale Luise și totodată mama celor nouă fii ai săi. Știa totul dinainte, deoarece el însuși a fost arestat pe 15 august 2013.

Ce a făcut așa de grav cuplul de 37 de ani pentru a merita arestul? Nu a ucis și nici nu a furat. Singura lor vină este reprezentată de faptul că sunt mamă și tată a unei fete, care a refuzat să participe de două ori la cursurile de educație sexuală prevăzute pentru școala primară. Anul trecut, Luise nu a fost dusă în închisoare împreună cu soțul ei, deoarece era însărcinată. Anul acesta, poliția nu a luat-o cu forța pentru că încă alăptează ultimul fiu. Dar, din păcate, toate acestea nu se termină aici. Polițistul susține că se va pune în aplicare decizia instanței.

„Foarte multe familii din Germania sunt în situația familiei Martens”, a declarat pentru tempi.it Mathias Ebert care, după ce a aflat de povestea acestei familii a decis să fondeze la Koln, Asociația Besorgte Eltern (Părinți preocupați). Mișcarea a organizat deja diverse manifestații în Germania, având susținerea a mii de persoane. Ei doresc să discute public despre acest scandal uriaș și să prevină corupția copiilor, care începând de la 6 ani trebuie să participe la cursuri de educație sexuală, unde li se propune ideologia de gen.

Din ce cauză sunt închiși părinții dacă un copil nu se prezintă de două ori la școală?

În Germania școala este obligatorie, iar dacă un copil omite prezența la cursuri, școala are dreptul de a denunța familia și instanța de judecată îi poate amenda. Soții Martens au primit pentru aceasta o amendă de aproximativ 30 de euro. Acest lucru este absurd deoarece fiica lor a omis din propria inițiativă prezența la curs.

Problema nu s-a rezolvat o dată cu achitarea amenzii. Ceea ce deranjează este reprezentat de faptul că tribunalul folosește două măsuri. Unii copii nu merg la școală luni de zile și părinților nu li se întâmplă nimic. Dar atunci când un copil omite doă ore de educație sexuală, familia este denunțată imediat.Din ce cauză fata nu a vrut să participe la cursurile de educație sexuală?

Fiica familiei Martens nu a dorit să participe la cursurile de educație sexuală deoarece conținutul lecțiilor este unul pervers. Nu doar se prezintă copiilor cum funcționează sexul bărbațiilor și al femeilor, ci li se pune în față „varietatea” practicilor sexuale. De asemenea, li se spune copiilor, încă din școala primară, că genul lor nu este determinat, nu pot ști dacă sunt băieți sau fete, și trebuie să se gândească la asta.

Pe lângă soții Martens și alți părinți au fost închiși, însumând 210 zile de închisoare, iar spre exemplu, în orașul Borken, în timpul unei lecții tulburătoare șase copii au leșinat.

Cât timp trebuie să stea părinții în închisoare?

„Depinde. Un tată cu care am vorbit recent, aici în Nord-Westfalia, a spus Mathias Ebert, a petrecut 21 de zile în închisoare, iar soția lui riscă aceeași pedeapsă deoarece fiul lor a abandonat cursurile din propria voință. Alții rămân în închisoare chiar și 40 de zile, dar nimeni nu îi ascultă. Nu li se permite să vorbească și să protesteze”.

Însă, istoria familiei Martens a făcut înconjurul Germaniei, deoarece aceste persoane sunt foarte curajoase. Au ales să facă publică povestea lor, în timp ce mulți dintre ceilalți părinți nu vorbesc despre aceste lucruri.

De ce?
    
„Pentru că le este frică, a continuat Mathias Ebert. În Germania, atunci când cineva este pedepsit, imediat este considerat un „criminal”. Deci, nu este greu de intimidat. Eu încerc să mobilizez aceste familii pentru ca poveștile lor să fie aduse la lumina soarelui. Familia Martens a vorbit public și acesta este un lucru măreț: dacă oamenii vor cunoaște aceste fapte, în cele din urmă vor fi discutate”.

Ce anume cereți prin manifestațiile care le faceți?

„Cerem să nu fie tulburate sentimentele copiilor. Nu este corect. Este o violență împotriva lor. Este clar că acești copii abandonează clasa datorită climatului pe care îl respiră în familie. Este greșit ca un copil să posede anumite valori transmise în familie și să trăiască în conformitate cu ele? Eu cred că nu. Primul nostru obiectiv este acela de a-i face pe oameni să vorbească despre aceste lucruri: iată de ce ieșim în stradă, protestăm, discutăm cu mass-media, pentru ca toată țara să știe despre ce este vorba”.

De ce ați fondat asociația „Părinții preocupați”?

„Am patru copii și sunt încăpățânat asemenea prietenului meu Eugen și știu că într-o zi aș putea avea aceeași soartă. Dar aceasta este o nebunie. De asemenea, am descoperit că mulți părinți din Germania sunt uniți de această traumă și sunt de partea noastră. Avem spatele acoperit de oameni și asta ne dă putere. Am început să protestăm în ianuarie și până acum ni s-au alăturat mii de persoane. Această mișcare este importantă, pentru că doar dacă suntem informați ne putem apăra. Și dacă copiii noștri vor fi astăzi corupți, viitorul țării noastre în curând va fi deteriorat și nu o să-l mai putem remedia.

Traducere: Liviu Ursu


Sursa:www.tempi.it