Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Cadoul nostru pentru voi

 
Cadoul nostru pentru voi
  • 02 Mai 2013
  • 4550

De la bun început, intenţia a fost ca prin informarea asupra activităților Curiei Arhiepiscopiei  Majore din Blaj, prin ştirile legate de viaţa concretă a Bisericii, acest site să fie un loc de comuniune: între noi şi toţi împreună cu Dumnezeu.

Comuniunea este un dar cu totul special al Învierii Domnului.  În spiritul acestei Sărbători, dorim să vă facem şi noi un cadou. De aceea, începând de acum, în fiecare lună va fi celebrată o Sfântă Liturghie pentru toți cei care sunt legaţi, într-un fel sau altul de acest site: simpli cititori ocazionali sau prieteni declaraţi. În acelaşi timp ne încredinţăm rugăciunilor voastre în tot ceea ce facem.

Isus cel ce a călcat cu moartea pe moarte şi celor din morminte le-a dăruit viaţă, să ne binecuvinteze pe toţi cu pacea, liniştea şi bucuria Sa. Cristos a Înviat!

                                                PS Claudiu - Episcopul Curiei