Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Urările PS Mihai la doi ani de la lansarea site-ului e-communio.ro

 
Urările PS Mihai la doi ani de la lansarea site-ului e-communio.ro
  • 25 Mar 2015
  • 3763

Într-o lume ca aceasta, în care am ajuns să trăim, orice încurajare nu este doar un lux al convieţuirii, ci semnul că Dumnezeu este întotdeauna la timpul prezent. La doi ani de la lansarea pe orbita speranţei a site-lui Curiei de la Blaj, cred că putem inaugura cinul celor care, mai devreme sau mai târziu, s-au remontat prin asigurarea prieteniei cu Dumnezeu. Doar pe temei de comuniune.

Salutând aşadar un evident dar de suflet, izvorât din necesarul de puritate al slujirii speranţei, orice formalism al urărilor cade de la sine. Mulţumim, în schimb, lui Isus, care ştie să se folosească de orice pentru a ne depărta de locurile sacre ale vanităţii "creştine", însemnându-ne cu umilinţa de nezdruncinat a speranţei. Mulţumim clipelor de libertate, dezinteres şi generozitate ale voluntarilor care, în noapte sau zi, stau de strajă buneicuviinţe a Buneivestirii.

Vivat, crescat, floreat!

PS Mihai
Episcop al Episcopiei Greco-Catolice “Sfântul Vasile cel Mare” de Bucureşti