Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Arhiepiscopul de Rio a consfințit ZMT Sfintei Feciore de la Fatima.

 
Arhiepiscopul de Rio a consfințit ZMT Sfintei Feciore de la Fatima.
  • 14 Mai 2013
  • 3911
Arhiepiscopul din Rio de Janeiro, Mons. Orani João Tempesta, a consfințit Zilele Mondiale ale Tineretului, care vor avea loc în perioada 23-28 iulie în Brazilia, Sfintei Fecioare de la Fatima. Consfințirea a avut loc ieri, 13 Mai, la Fatima, cu ocazia celebrării Apariţiei Maicii Domnului  în 1917. Prin această consfințire, prelatul i-a încredințat pe toți tinerii Sfintei Fecioare, mai ales pe cei care suferă, care sunt victime ale violenței, ale abandonului, pe cei care nu au un loc de muncă și pe cei marginalizați. La ”Cova da Iria”, locul în care Fecioara Maria a apărut celor trei păstorași, arhiepiscopul s-a mai rugat pentru Comitetul de organizare și pentru toți voluntarii ce lucrează deja pentru ZMT la Rio. ”Ne rugăm pentru ca Zilele Mondiale ale Tineretului să fie o extraordinară experiență de întâlnire a tinerilor cu Isus – a spus Mons. Tempesta. Ca ceastă întâlnire să poată ajuta tinerii să crească în dragoste pentru Cristos, să-i ajute să devină adevărați discipoli și misionari într-o societate care se schimbă.”

Această consfințire ne aduce aminte și de  rugăciunea  pe care Preafericitul Părinte Cardinal Lucian împreună cu toţi episcopii, aflați la Baia Mare cu ocazia sesiunii de primăvară a Conferinței Episcopilor Catolici din România, au făcut-o la finalul Sfintei Liturghii celebrată în biserica ”Sfânta Maria”, duminică, 12 mai. Toți episcopii au consfințit Biserica, credincioșii și țara noastră Preasfintei Inimi a lui Isus prin Inima Neprihănită a Maicii Sfinte.Sursa:www.news.va