Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Președintele României vizitează Vaticanul şi Colegiul Pontifical "Pio Romeno"

 
Președintele României vizitează Vaticanul şi Colegiul Pontifical "Pio Romeno"
  • 14 Mai 2015
  • 3451

În perioada 14-16 mai a.c., Președintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează o vizită oficială în Italia şi Vatican. Conform Departamentului de Comunicare Publică a Preşedintelui, vineri, 15 mai, acesta va avea următorul program public:

Vizita oficială la Sfântul Scaun va începe la ora 11.25, când în Cetatea Vaticanului, Sala del Tronetto, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va fi întâmpinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc urmând să aibă loc convorbiri tête-à-tête.

La ora 12.15, în Sala Tratatelor, Preşedintele României îl va întâlni pe Eminenţa Sa Cardinalul Pietro Parolin, Secretar de Stat al Sanctităţii Sale.

 

De la ora 13.00, va vizita Bazilica Sfântul Petru unde va depune un buchet de flori și va păstra un moment de reculegere la mormântul Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea.

Seara, domnul Klaus Iohannis va efectua o vizită la Colegiului Pontifical „Pio Romeno” din Roma, unde se va întâlni cu studenții români greco-catolici care studiază în instituțiile de învățământ pontificale.

Sâmbătă, 16 mai, Președintele României va avea următorul program public: la ora 11.00, va vizita sediul Comunității Sant'Egidio, iar la ora 11.30 va vizita Bazilica Santa Maria in Trastevere din Roma.

 

ACC