Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Papa Francisc, vizită surpriză la optică pentru a-şi schimba lentilele

 
FOTO: Papa Francisc, vizită surpriză la optică pentru a-şi schimba lentilele
  • 05 Sep 2015
  • 2991

Papa Francisc s-a prezentat într-un renumit magazin de optică din Via del Babuino, la doi paşi de Piazza del Popolo, pentru a-şi schimba lentilele ochelarilor, scrie Corriere della Sera în ediția electronică.

Suveranul pontif a sosit singur, cu maşina personală, a intrat în magazin şi a încercat câteva monturi, rămânând în interior circa o jumătate de oră.

Intrat în magazinul de optică din centrul Romei, papa a fost întâmpinat de proprietarul Alessandro Spiezia, căruia i-a spus: "Nu vreau o montură nouă, trebuie să schimb doar lentilele. Nu vreau să cheltui mult". Apoi, la ureche a adăugat: "Vă rog, Alessandro, cereţi-mi exact cât valorează".

"Fuseserăm anunţaţi că papa trebuia să îşi facă ochelari noi şi că la un moment dat va veni, dar oricum am fost surprinşi când am văzut maşina în faţa magazinului şi l-am văzut pe bodyguard coborând", a explicat proprietarul pentru "LaPresse".

Turiştii au aflat că papa se afla înăuntru şi nu au ratat ocazia să îl aştepte afară şi să îl fotografieze.Sursa:romania-actualitati.ro