Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Sinodul Episcopilor Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică

 
 Sinodul Episcopilor Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică
  • 29 Mai 2013
  • 4150
În perioada de 28-30 mai 2013, la Sediul Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj, se desfășoară lucrările Sinodului Episcopilor Bisericii Române Unite  cu Roma, Greco-Catolică.

Lucrările Sinodului au fost deschise în Catedrala Blajului, marți, 28 mai, la ora 18:00, printr-un moment comemorativ închinat Episcopului martir Ioan Suciu, la implinirea a 60 de ani de la trecerea sa la Domnul.

În cadrul momentului comemorativ, scriitorul şi jurnalistul Emil Hurezeanu a susţinut conferinţa cu titlul ”Recunoaşterea între sine”, urmat de lansarea volumului „Episcopul Ioan Suciu – Mărturii” de Ion Moldovan şi de un moment liric sub genericul „Rugăciune pentru martiri” susţinut de actriţa Adela Mărculescu de la Teatrul Naţional din Bucureşti, soprana Daniela Vlădescu, prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă din Bucureşti şi Veta Biriş.


Foto: Pr. William Bleiziffer