Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Oferta unui cuplu de a adopta după ce vizionează filmul postat de Planned Parenthood devine virală

 
Oferta unui cuplu de a adopta după ce vizionează filmul postat de Planned Parenthood devine virală
  • 25 Noi 2015
  • 3368

În cea de-a patra serie a filmelor sub acoperire, un angajat al Planned Parenthood examinează rămăşiţele sfâşiate ale unui fetus avortat, căutând bucăţi pentru vânzare. „E un bebeluş”, glumeşte ea . „Alt băiat!”, adăugă mai apoi, rădicând un picior rupt.

După ce a urmărit acest film, Kevin Cook, un student la Seminarul Teologic din Asbury, Kentucky, a postat următorul răspuns:

Mă rog, sper, aştept şi îi cer lui Dumnezeu un copil de aproape doi ani. A trece prin probleme legate de fertilitate este una dintre experienţele cele mai stresante şi mai dureroase cu care m-am confruntat până la vârsta de 30 de ani. Nicole şi cu mine am trecut printr-o pierdere de sarcină acum un an şi jumătate şi încercam să avem un copil de atunci, însă fără succes.

Când privesc aceste orori legate de modul cum Planned Parenthood profită de pe urmă vânzării de organe ale copiilor nenăscuţi, mi se rupe inima[…]

Este înfiorător să vezi cum cei care se mândresc că luptă pentru drepturile omului şi justiţie socială păstrează tăcerea în această privinţă. Cum rămâne cu ceea ce spune Evanghelia despre avort?![…]

Dacă cineva citeşte asta şi se gândeşte la avort, vă voi lua eu copilul. Soţia mea şi cu mine vom primi cu drag bebeluşii voştri!Vorbesc serios.Dacă eşti însărcinată şi nu-ţi doreşti copilul, îl vom primi noi. Nu e un fetus. E o binecuvântare. Viaţa contează!”

Pentru Kevin şi soţia lui, aceasta nu a fost o promisiune deşartă. Pe data de 30 octombrie, Kevin a postat următorul mesaj pe blogul său, împreună cu fotografia de mai jos:

După ce ne-am rugat şi am analizat situaţia luni de zile, Nicole şi cu mine am hotărât să trecem la acţiune. Săptămâna trecută am analizat în ce constă procesul de adopţie. Am căutat şi am apelat la mai multe agenţii de adopţie. Chiar dacă ar putea fi dificil, sperăm şi căutăm o posibilitate de a adopta un bebeluş care altfel ar fi avortat.

În trecut, am văzut oameni care stăteau în faţa unei clinici de avortare din Lexington, cu afişe şi informaţii care să ajungă la inimile oamenilor. Acum două săptămâni, Nicole s-a oprit în zonă şi a vorbit cu ei. A aflat că aceea era singura clinica de avort din Lexington şi că este deschisă joi şi vineri dimineaţă, timp în care se fac doar avorturi, cu sau fără programare.

Aşadar, ne-am hotărât şi noi să protestăm. Ne-am făcut propriile afişe şi în dimineaţa aceasta am plecat acolo ca să ne rugăm şi să ajungem la inimile oamenilor prin iubirea lui Dumnezeu.

În ziua aceea, în timp ce stăteau în fata clinicii, au fost luaţi în râs şi ignoraţi. Însă nu au renunţat. Au mers acasă şi au distribuit poza pe Facebook, împreună cu visul lor de a adopta.

Povestea lor a rezonat cu a altora de îndată. Zeci de mii de oameni le-au distribuit postarea. Mesajele au început să curgă.

După 4 zile de la postarea iniţială, Kevin a actualizat blogul sau cu următorul mesaj:

Am luat legătura cu mai multe femei însărcinate care aveau de gând să avorteze, însă după ce au văzut mesajul nostru s-au răzgândit şi ne-au scris.[…].

Încă mai căutăm momentul oportun pentru ca Dumnezeu să ne pună în folosul salvării vieţii unui copil care altfel ar fi avortat şi am dori să putem salva doi, cu voia lui Dumnezeu! Fiecare mesaj scris de femei este pentru noi o oportunitate de a salva o viaţă, fie adoptând copilul lor, fie încercând să le punem în legătură cu o agenţie locală de adopţii. Ştim că e un proces îndelungat şi că multe se pot schimba în timp, dar sperăm să îi găsim pe ai noştri cât de curând şi astfel să începem această lungă călătorie împreună.

Am luat legătura cu un avocat specializat în adopţii şi suntem încântaţi să lucrăm cu ea![…].

Sute de femei ne-au scris spunându-ne că ar prefera să-şi dea copilul spre adopţie decât să facă avort, dar că nu ştiu cum să facă asta. În ultimele două zile ne-am dedicat timpul încercând să punem aceste mame în legătură cu agenţiile locale de adopţie.

Încercăm să oferim o bază de date cu toate agenţiile de adopţie serioase atât la nivel naţional, cât şi regional, astfel încât toate femeile care se gândesc la avort să o acceseze. Soluţia opririi avorturilor constă în a oferi femeilor însărcinate paşi clari în alegerea alternativelor la moarte.[…].

Ne rugăm să copleşim agenţiile de adopţie pe plan naţional cu un aflux de mame care au văzut mesajul nostru şi au ales viaţa!

În ziua următoare,unul dintre prietenii lui Kevin a distribuit această întâmplare pe Facebook:

„Tocmai s-a întâmplat. Kevin şi cu mine lucrăm la Starbucks şi o femeie l-a recunoscut din postarea despre adopţie.Ne-a spus că o altă femeie nu va mai face avort datorită mesajului lor şi că doreşte să-şi dea bebeluşul unui cuplu anume.”

Kevin şi Nicole încă mai caută o oportunitate de a adopta şi au creat şi GoFundMeaccount pentru a ajuta cu cheltuielile de adopţie.Sursa:stiripentruviata.ro