Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Moment de bucurie în Parohia Tăuni

 
FOTO: Moment de bucurie în Parohia Tăuni
  • 07 Dec 2015
  • 3966

Duminică, 6 decembrie 2015, de Sărbătoarea Sfântul Nicolae, Preasfinția Sa Claudiu s-a aflat în parohia greco-catolică din Tăuni, protopopiatul Blaj, unde a sfințit lucrările ce au fost făcute la Biserică în cursul acestui an.

(ALBUM FOTO)

În fața bisericii, Preasfințiea Sa a fost întâmpinat de parohul locului, pr. Oltean Nicolae, de pr. Prot. Ioan Fărcaș și de alți preoți din localitățile din apropiere, dar și din alte localități.

După sfințirea lucrărilor a urmat Sfânta Liturghie, moment în care cei prezenți au adus mulțumire lui Dumnezeu pentru toate binefacerile ce le-au primit și continuă să le primească din mila Domnului.

La acest moment de bucurie al parohiei, pe lângă credincioșii prezenți în număr mare, au participat și oficialități locale și centrale. La final, cei prezenți au participat la o agapă frățească.  

AMR