Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc sprijină Forumul UNUL DINTRE NOI

 
Papa Francisc sprijină Forumul UNUL DINTRE NOI
  • 23 Feb 2016
  • 3216

Papa Francisc vine în sprijinul participanților și organizatoriilor Forumului european UNUL DINTRE NOI care va avea loc sâmbătă, 12 martie 2016, la Paris.

Într-o scrisoare adresată vicepreședintelui Federației UNUL DINTRE NOI Thierry de Villejégu (directorul Fundatiei Jérôme Lejeune) și lui Gian Luigi Gigli (Președintele Mișcării pentru Viață, asociație membră a Federației), Papa Francisc "salută cordial participanții [Forumului] și îi asigură de rugăciunile sale."

Sfântul Părinte speră că activitatea participanților la Forumul UNUL DINTRE NOI va "ajuta să se promoveze în Europa o cultură în serviciul respectului pentru viață de la concepția ei." "Papa salută și încurajează angajamentul creativ și generos al tuturor celor care lucrează pentru a manifesta adevăratul sens al persoanei umane și demnitatea ei! "

În încheierea scrisorii, Papa Francisc transmite "binecuvântarea sa apostolică celor prezenți și organizatoriilor."

 

Traducere: ACC