Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Exerciții spirituale pentru comunitatea Colegiului Pontifical Pio Romeno

 
Exerciții spirituale pentru comunitatea Colegiului Pontifical Pio Romeno
  • 24 Mar 2016
  • 3473

În perioada 20 – 23 martie 2016, comunitatea Colegiului Pontifical Pio Romeno din Roma a parcurs un itinerariu spiritual la Bocca di Magra, zona Liguria. Aprofundarea Misterului Răscumpărării umanității și implicit a fiecăruia dintre noi, a constituit scopul acestor zile de reflecție. În contextul formării către viața dedicată slujirii Domnului pe care studenții comunității noastre o fac în cadrul Colegiului Pontifical Pio Romeno din Roma, pregătirea spirituală din timpul Postului Mare este o componentă esențială.

Exercițiile spirituale din acest an au fost predicate de profesorul emerit, părintele Renzo Lavatori care a aprofundat câteva pericope evanghelice în decursul meditațiilor din aceste zile. Părintele Lavatori a accentuat importanța raporturilor interpersonale pe care Cristos le desăvârșește, dar și a milostivirii divine care este în centrul anului jubiliar pe care îl traversăm.

Zilele petrecute în afara Romei au fost un prilej pentru studenții noștri de a se bucura de frumusețile regiunii Liguria din Italia, de a vizita Mânăstirea Carmelitană Sfânta Cruce, precum și zona maritimă a Parcului Național ”Cinque Terre” și unele zone ale orașului La Spezia.

 

Foto: Farc Alexandru

 

 

Sursa:pioromeno.com