Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vaticanul va începe să utilizeze domeniul de internet „.catholic”

 
Vaticanul va începe să utilizeze domeniul de internet „.catholic”
  • 06 Apr 2016
  • 1763

Vaticanul va începe să utilizeze domeniul de internet „.catholic” pentru a răspândi mesaje religioase pe web, a anunțat luni departamentul său media, potrivit Agerpres.

O echipă de șapte membri a fost numită pentru gestionarea domeniului și pentru „a împărtăși învățăturile, mesajele și valorile Bisericii Catolice împreună cu întinsa comunitate globală în spațiul virtual”, conform Secretariatului pentru Comunicații.

Vaticanul a semnat un acord pentru a utiliza domeniul .catholic cu Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), o agenție de reglementare pentru numele de domenii, în luna octombrie a anului trecut.

Nu este de așteptat ca această decizie să ducă la eliminarea completă a domeniului „.va” utilizat actualmente de Vatican, mai notează agenția DPA.Sursa:www.digi24.ro